SAČEKUŠA U SALCBURGU: Ubijen metkom u glavu nasred ulice!

Izvor: Kurir, 13.Okt.2014, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAČEKUŠA U SALCBURGU: Ubijen metkom u glavu nasred ulice!

LINC - Muškarac iz Linca (45) ubijen je sinoć metkom u glavu nasred ulice u ovom gradu. Njegovo beživotno telo pronađeno je oko dva sata posle ponoći ispred jednog lokala u ulici Frankštrase.

Nepoznata osoba je žrtvi pucala u glavu oko 1:55 i mada je ekipa Hitne pomoći za samo nekoliko minuta bila na licu mesta, muškarcu nije bilo pomoći.

Policija je saopštila da postoje dokazi koji ukazuju da se nakon pucnjave jedno vozilo velikom brzinom udaljilo sa lica mesta, pa je policija odmah krenula u potragu Ispitani su i svi gosti lokala ispred kojeg je žrtva ubijena, ali policija za sada ne izlazi u javnost sa novim saznanjima.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.