ŠABANOVOJ UDOVICI POZLILO NA SAHRANI: Kad su iznosili kovčeg iz kapele, POSUSTALA! NIJE IZDRŽALA

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2019, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠABANOVOJ UDOVICI POZLILO NA SAHRANI: Kad su iznosili kovčeg iz kapele, POSUSTALA! NIJE IZDRŽALA

Slomila se i nije više mogla da izdrži

Udovici Gordani Šaulić pozlilo je kada su kovčeg s telom njenog voljenog supruga Šabana Šaulića iznosili iz kapela. . Pridržavali se za sina Mihajla i buduću snaju Danijelu. Zet Bata je bio odmah uz njih pa joj je ponudio flašicu vode.

Podsetimo, kralj narodne muzike Šaban Šaulić sahranjen je u 15 sati danas na Novom groblju u Beogradu u Aleji zaslužnih građana. Šaulića je na večni počinak ispratila porodica, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prijatelji, kolege, brojni sportisti i političari, kao i nekoliko hiljada ljudi.

Nakon što je Šaban Šaulić sahranjen, okupljenima se obratio sin Mihajlo Šaulić i rekao sledeće:

- Moj otac danas nije otišao. Dokle god je njegove muzike i dokle god se prisećamo njega i njegova duša živeće sa nama. Želim da se zahvalim svima koji su došli. Hvala vam svima i neka mu je večna slava - obratio se Mihajlo, a onda je usledio aplauz.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.