ŠABANOVA SMRT SVE JE ZAVILA U CRNO: Ministar odbrane došao da izjavi saučešće porodici Šaulić

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2019, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠABANOVA SMRT SVE JE ZAVILA U CRNO: Ministar odbrane došao da izjavi saučešće porodici Šaulić

Šaban Šaulić je umro usled komplikacija sa srčanom aortom, nakon teške saobraćajne nesreće, a brojne kolege i prijatelji došli su da izjave saučešće porodici preminule legende narodne muzike.

Ilda Šaulić ostala je u Beogradu, gde majci Goci pruži podršku u najtežim trenucima, dok su sin Mihajlo i ćerka Sanela otišli u Nemačku kako bi preuzeli telo pokojnog oca.

U Šabanovu kuću na Dedinju stigli su i pevač Miloš Bojanić, kao i Ministar odbrane Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vulin sa suprugom.

Oni nisu želeli da daju izjave za medije, a vidno utučeni su ušli u dom Šaulića kako bi izjavili saučešće.

ISPOVEST ŠAULIĆEVOG KUMA: Šaban je bio vezan pojasem! Ali udarac je bio prejak i UBILA GA JE STARA RANA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tri termina za Šabanovu sahranu! Čekaju se rezultati obdukcije!

Izvor: Svet plus, 19.Feb.2019

Mihajlo i Sanela Šaulić otišli su u nedelju u Nemačku kako bi preuzeli telo svoga oca Šabana Šaulića koga je usmrtio pijani vozač na autoputu! Tri termina za Šabanovu sahranu! Čekaju se rezultati obdukcije!..Deca Šabana Šaulića odmah su otputovala kako bi videli očevo telo, ali zbog nemačkih...

Nastavak na Svet plus...

ŠABANOVA DECA IDENTIFIKOVALA PEVAČEVO TELO "Sanela i Mihajlo su se zagrlili i neutešno plakali"

Izvor: Blic, 19.Feb.2019

Sinu i ćerki Šabana Šaulića, Saneli i Mihajlu, koji su odmah nakon udesa u kojem je kralj narodne muzike stradao, otišli u Nemačku, danas je dozvoljeno da vide telo i identifikuju oca.

Nastavak na Blic...

AKO UMREM PRE TEBE... Harmonikaš otkrio kako se Šaban ponašao pre mesec dana! Kao da je imao neko PREDSKAZANJE!

Izvor: Press, 20.Feb.2019, 11:53

Šaban Šaulić zadnjih meseci nije bio isti kao pre . Tragična smrt Šabana Šaulića zavila je celu srpsku estradu u crno. Kolege ne mogu da dođu sebi zbog velikog gubitka i...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.