ŠABAN PRE NESREĆE: Kako su to čudne okolnosti, kažu da uvek mora da se tri nesreće dese jedna za drugom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2019, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠABAN PRE NESREĆE: Kako su to čudne okolnosti, kažu da uvek mora da se tri nesreće dese jedna za drugom!

U porodičnu kuću pokojnog Šabana Šaulića od nedelje 17. februara, kada je u ranim jutarnjim časovima poginuo, dolaze prijatelji, njegove kolege, širi članovi porodice

Šaban Šaulić nije ni znao da će samo devet dana nakon razgovora o Dei Đurđević i on doživeti saobraćajnu nesreću, koja će po njega biti fatalna, a upravo se tada raspitivao o stanju mlade voditeljke.

Naime, Šaban je u razgovoru sa jednom novinarkom 9. februara pitao za stanje mlade voditeljke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koju je 7. februara udario autobus ispred bolnice "Dr. Dragiša Mišović" i tom prilikom joj otkinuo ruku.

Dea je neposredno pre nego što ju je udario autobus, imala manji udes u kom je u njen automobil udarilo drugo vozilo kojim je upravljala jedna žena.

Šaban je o Deinoj tragediji govorio sa tugom u glasu istakavši da ga je to veoma potreslo:

- Baš sam se uznemirio kad sam to pročitao. Eto, da nastrada tako ni kriva ni dužna. Kako su to čudne okolnosti bile, zamislite, ona prvo udari ženu, pa onda nju udari autobus i u taj autobus udari opet vozilo. Kažu da uvek mora da se tri nesreće dese jedna za drugom. Vidim, svi je podržavaju, znači da je mnogo dobro dete - rekao je on.

A post shared by Sale (@sale_serbia_3) on Feb 17, 2019 at 5:57am PST

A post shared by ivan (@ivan.lucic1986) on Feb 17, 2019 at 5:57am PST

A post shared by 💎 €ᴍɪʀ $ᴏғɪć ® 💎 (@emir.sofic) on Feb 17, 2019 at 5:53am PST

A post shared by B.R.C. (@b.r.covers) on Feb 17, 2019 at 5:49am PST

A post shared by Vladimir Mijic (@tpvmuseum) on Feb 17, 2019 at 5:48am PST

A post shared by CECA FAN PAGE | 1.1k 💫 (@fansofceca) on Feb 17, 2019 at 5:40am PST

A post shared by JELENA KARLEUŠA // WORLD STAR (@karly.the.goddes) on Feb 17, 2019 at 5:36am PST

A post shared by 💛Jelena Njegomir Grahovac💛 (@jelena_njegomir) on Feb 17, 2019 at 5:24am PST

A post shared by dejanbegovic (@dejanbegovic) on Feb 17, 2019 at 5:18am PST

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic) on Feb 13, 2018 at 1:51pm PST

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic) on Jan 7, 2018 at 6:47am PST

Šaban Šaulić samo osam dana nakon ovog razgovora nastradao je u Nemačkoj kada je u njegov automobil udarilo vozilo kojim je upravljao 34-orogodišnji nemački državljanin.

Pijani Nemac koji je 17. februara oko 6:45 časova ujutru izazvao stravičnu saobraćajnu nesreću u kojoj je nastradao pevač Šaban Šaulić, jurio je 180 na sat. Bahati vozač autom je upravljao bez dozvole, a njegova silovita vožnja potpuno je uništila "seat" u kom se nalazio pevač. Šabanov muzičar i vozač Mirsad Kerić teško je povređen, a lekari su se borili za njegov život, međutim, nažalost i on je danas preminuo. Boban Stojadinović koji je sedeo na zadnjem sedištu tom prilikom je zadobio lakše telesne povrede.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.