S TUGOM SAM PRIMIO VEST O TRAGEDIJI Saučešće patrijarha Kirila povodom masakra na Cetinju

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2022, 21:54

"S TUGOM SAM PRIMIO VEST O TRAGEDIJI" Saučešće patrijarha Kirila povodom masakra na Cetinju

Ruski patrijarh Kiril izrazio je saučešće srpskom patrijarhu Porfiriju povodom tragedije koja se dogodila na Cetinju.

Podsetimo, u masovnoj pucnjavi juče na Cetinju ubijeno ukupno 10 osoba, a šest ranjeno. Napadač je likvidiran. Vlada Crne Gore proglasila je trodnevnu žalost.

- S tugom sam primio vest o strašnoj tragediji koja se dogodila na Cetinju, kada je više ljudi izgubilo život. Izražavam vama i vernicima Srpske pravoslavne crkve najdublje i najiskrenije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << saučešće zbog nesreće koja vas je zadesila. Molim se za pokoj duše ubijenih i za što skoriji oporavak ranjenih. Neka Bog bude uz one koji su izgubili najmilije, da snagu ranjenima i mir narodu Crne Gore - poručio je ruski patrijarh.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Saučešće patrijarha Kirila povodom masakra na Cetinju

Izvor: B92, 13.Avg.2022

uski patrijarh Kiril izrazio je saučešće srpskom patrijarhu Porfiriju povodom tragedije koja se dogodila na Cetinju...Poseta patrijarha Srpske pravoslavne crkve Porfirija Herceg Novom odložena je zbog trodnevne žalosti u Crnoj Gori povodom tragedije na Cetinju..."S tugom sam primio vest o strašnoj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.