S. Koreja objavila fotomontažu kako uništava avione SAD

Izvor: B92, 24.Sep.2017, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

S. Koreja objavila fotomontažu kako uništava avione SAD

Seul -- Severna Koreja objavila je seriju fotomontaža, na kojima je prikazano kako severnokorejske rakete "uništavaju" američke bombardere B1B i nosač aviona.

Reč je o istovetnim avionima koji su preleteli međunarodni vazdušni prostor uz severnokorejsku granicu.

Severnokorejski državni portal DPRK tudej objavio je kolaž svega nekoliko sati nakon što je američka vojska objavila da je bombarder B-1B preleteo međunarodni vazdušni prostor duž obale Severne Koreje, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prenosi Jonhap.

Objavljen je i video koji počinje govorom američkog predsednika Donalda Trampa pred vojnicima u bazi "Endrjuz" u Merilendu, a zatim fotografije bombardera B-1B i lovaca F-15C, koje se pomoću kompjuterske grafike "uništavaju" srednjedometnim balističkim raketama.

U video se prikazuje i severnokorejska podmornica kako napada američki nuklearni nosač aviona "Karl Vinson".

Donald Tramp je u govoru pred Generalnom skupštinom UN zapretio da će potpuno uništiti Severnu Koreju, a severnokorejski lider Kim Džong Un je odgovorio da je Tramp "poremećen".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Severna Koreja objavila fotomontaže uništavanja američkih bombardera

Izvor: Radio 021, 24.Sep.2017

Severna Koreja objavila je seriju fotomontaža, na kojima je prikazano kako severnokorejske rakete "uništavaju" američke bombardere B1B i nosač aviona...Reč je o istovetnim avionima koji su preleteli međunarodni vazdušni prostor uz severnokorejsku granicu...Severnokorejski državni portal DPRK...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.