Ružica i Tijana priznale: Lolu smo delile, grupnjak sa Mandićem izmislile

Izvor: Vesti-online.com, 09.Feb.2016, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ružica i Tijana priznale: Lolu smo delile, "grupnjak" sa Mandićem izmislile

Tokom prethodne sezone Parova, Tijana Maksimović i Ružica Veljković na sve strane su pričale o aferi sa poznatim rukometašem Vladom Mandićem. Međutim, njih dve su sada, na "parografu", priznale da su celu priču izmislile, te da nikakvog "grupnjaka" nije bilo.

- Tijana je predložila i ja sam prihvatila igru. Žao mi je što smo upropastile Vladu Mandića, ali niko mu nije verovao kad je objašnjavao da nije imao ništa sa nama. Ipak je ovo rijaliti - priznala je Ružica >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Veljković.

A pošto su priznale da Vladu nisu delile, rekle su da ipak nekog jesu. A to je fudbaler Lola Smiljanić. Naime, Ružica je otkrila da se poljubila sa jednim dečkom Tijane Ajfon.

- Nas dve smo to raščistile. Ljubila sam se sa Lolom Smiljanićem - objasnila je Veljkovićeva, ali Tijana na ovo nije reagovala.

Ružica se na poligrafu baš "otvorila", i priznala da je nekoliko puta uzimala drogu, kao i da sumnja da joj je bivši dečko biseksualac.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.