Ružić: Podrška projektima na lokalu koji su važni za život građana

Izvor: Danas, 20.Maj.2019, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ružić: Podrška projektima na lokalu koji su važni za život građana

Ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić obišao je danas u Vlasotincu Sportski centar Vlasina, za čije je uređenje iz Fonda za lokal odobreno četiri miliona dinara, i najavio da će Ministarstvo nastaviti da podržava takve projekte. Članak Ružić: Podrška projektima na lokalu koji su važni za život građana se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crna Gora sutra slavi Dan nezavisnosti

Izvor: Danas, 20.Maj.2019

Crna Gora sutra obeležava 13 godina od obnove nezavisnosti a najviši državni zvaničnici su tim povodom poručili da je vreme potvrdilo ispravnost takve odluke građana na referendumu. Članak Crna Gora sutra slavi Dan nezavisnosti se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Ateisti Srbije: Država nema pravo da poklanja novac Srpskoj pravoslavnoj crkvi

Izvor: Danas, 20.Maj.2019

Organizacija Ateisti Srbije osudila je danas odluku Vlade Srbije da donira 30 miliona dinara Srpskoj pravoslavnoj crkvi (SPC), navodeći da "državni organi nemaju pravo da novac građana poklanjaju organizaciji koja ne doprinosi budžetu, zbog brojnih oslobađanja poreza ili odbijanjem da isti plaća". Članak...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.