Ruski stručnjak razbija mit o uticaju 5G mreže: Objasnio kakav će uticaj imati na ljudski organizam

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2020, 14:53

Ruski stručnjak razbija mit o uticaju 5G mreže: Objasnio kakav će uticaj imati na ljudski organizam

5G mreža bi već od naredne godine mogla da se pojavi u više država sveta, a sa njom je povezano dosta teorija zavere

U celini, razvoj 5G mreže neće uticati na organizam čoveka, pošto se organizam odlično adaptira na nove životne uslove, rekao je medicinski direktor servisa "SberZdravlje" Vladislav Mohamed Ali.

- Postoji takva pojava da, kada se ljude stave u zatvoreni prostor, oni počinju da se osećaju lošije, nego kada su smešteni u elektomagnetnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << polju. To isto će se, mislim, desiti i sa tehnologijom 5G. Onda ćemo se, kroz neko vreme, navići na to i potencijalne promene koje mogu nastati, neutralisaće naš organizam -smatra ekspert.

Ne treba zaboraviti da naša planeta ima svoje elektromagnetno polje, postoji sunčeva radijacija i druga elektromagnetna polja.

Podsetimo, 5G mreža bi već od naredne godine mogla da se pojavi u više država sveta. Sa njom je povezano dosta teorija zavera. Čak se virus korona povezuje s njom: navodno ona širi epidemiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.