Ruski institut: Sputnjik V štiti od svih sojeva korona virusa, uključujući delta

Izvor: Danas, 21.Jun.2021, 16:33

Ruski institut: Sputnjik V štiti od svih sojeva korona virusa, uključujući delta

Ruski institut koji je razvio antikovid vakcinu Sputnik V saopštio je danas da ona štiti od "svih poznatih varijanti" virusa, uključujući i delta varijantu korona virusa odgovornu za skok epidemije kovida-19 u toj zemlji.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ruski institut: Sputnjik V štiti od svih varijanti korone, pa i od delta soja

Izvor: N1 televizija, 21.Jun.2021

Ruski institut koji je razvio antikovid vakcinu Sputnjik V saopštio je da ona štiti od "svih poznatih varijanti" virusa, uključujući i delta varijantu korona virusa odgovornu za skok epidemije kovida-19 u toj zemlji.

Nastavak na N1 televizija...

Ruski institut potvrdio: "Sputnjik V" štiti od svih sojeva koronavirusa, uključujući i delta

Izvor: B92, 21.Jun.2021

Ruski institut Gamaleja, koji je razvio antikovid vakcinu "Sputnjik V", saopštio je danas da ona štiti od "svih poznatih varijanata" virusa, uključujući i delta varijantu koronavirusa odgovornu za skok epidemije kovida 19 u toj zemlji...Prestonica Moskva i okolina, kao i drugi po veličini grad u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.