Ruski general rekao Amerikancima BRUTALNU ISTINU: Zbog vas civili ginu svaki dan, POVUCITE SE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2018, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruski general rekao Amerikancima BRUTALNU ISTINU: Zbog vas civili ginu svaki dan, POVUCITE SE (FOTO)

Al-Tanf uzrok sve gore situacije za izbeglice

Predsednik ruskog Centra za pomirenje u Siriji optužio je Ameriku za očajne uslove života u kojima se nalazi 70.000 izbeglica iz kampa Rukban na jugoistoku Sirije.

- Moramo da ponovimo da je taj kamp vrlo blizu američke baze u Al-Tanfu – rekao je general Vladimir Savčenko.

Lieutenant General Vladimir Savchenko, Russia's President of the Truce Monitoring Center in Syria, announced that two F-15 aircraft >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << belonging to the US Air Force had hit Syria with phosphorus ammunition forbidden to use the Deyr ez Zor zone yesterday,, pic.twitter.com/MRs44S8vJx

— Sevim Sümeyye DENİZ (@DENZ123456) September 9, 2018

- On su zabranili da se ulazi u zonu od 55 kilometara od njihove baze, pa vladine snage i humanitarne organizacije ne mogu da im pomognu.

On je tražio od Amerikanaca da zatvore bazu i pomognu u spasavanju nesrećnih ljudi u izbegličkom kampu. Iz ruske vojske su ranije rekli da zona oko te baze vrvi od terorista koje su trenirali Amerikanci.

Ostale vesti iz Sirije, Iraka, Jemena čitajte OVDE.

Pratite nas na našem instagramu SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.