Rusija i Belorusija uvek će se uzajamno podržavati

Izvor: B92, 31.Okt.2020, 13:44

"Rusija i Belorusija uvek će se uzajamno podržavati"

Predsednici Belorusije Aleksandar Lukašenko i Rusije Vladimir Putin sporazumeli su se da dve zemlje uvek podržavaju jedna drugu.

"Postigao sam jasan dogovor s ruskim predsednikom da ćemo uvek biti pouzdani prijatelji koji se uzajamno podržavaju. Zaključili smo danas da je nesporna činjenica da Rusija i Belorusija, Putin i Lukašenko, nemaju drugih prijatelja. Ja sam to već odavno rekao, a mediji u Rusiji su se podsmevali, da će doći vreme kada ćemo ruski predsednik i ja stajati rame uz rame i zajednički uzvraćati na napade. Sada se to i dogodilo", rekao je Lukašenko, preneo TAS S.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Lukašenko: Predsednik Rusije i ja smo se jasno dogovorili da ćemo uvek biti jedan drugom pouzdan prijatelj i oslonac

Izvor: Vostok.rs, 31.Okt.2020

Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko izjavio je da se sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom dogovorio da uvek budu pouzdan oslonac jedan drugom.. „Predsednik Rusije i ja smo se jasno dogovorili da ćemo uvek biti jedan drugom pouzdan prijatelj i oslonac. Konstatovali smo nepokolebljivu...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.