Rusija: Ogroman odron zbrisao sve, 300 turista zarobljeno (VIDEO)

Izvor: Prva.rs, 01.Sep.2017, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija: Ogroman odron zbrisao sve, 300 turista zarobljeno (VIDEO)

Ruske hitne službe spasavanja su na putu ka njima i pokušaće da ih oslobode. Odron se dogodio jutros na obroncima planine Elbrus, koja se nalazi u Kabardino-Balkar Republici u ruskom Kavkazu.
"301 turista je zarobljen na putu Prohladnij-AzeuSituacija nije kritična, imaju hrane i drugih potrebština dovoljnih i za mesec dana", izjavio je lokalni ministar za vanredne situacije RIA Novostima. 

Prema najnovijim podacima, ogroman odron koji se sručio na to područje zbrisao >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << je mnoge puteve koji povezuju to područje s ostatkom regiona, pa se procenjuje da će to uticati na živote hiljada ljudi. 

Jedan zvaničnik regiona Elbrus je izjavio da su ti ljudi sada potpuno odsečeni od ostatka republike, prenela je agencija Tas. 

Prema ocenama zvaničnika, u pogođenom području boravi oko 260 stranih državljana.

Izvor: B92

Pratite nas i na Viberu!

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.