Rumunija zaplenila preko jedne tone kokaina, uhapšena dva Srbina

Izvor: Beta, 26.Mar.2019, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rumunija zaplenila preko jedne tone kokaina, uhapšena dva Srbina

Rumunske vlasti su zaplenile više od tone kokaina visokog kvaliteta skrivenog na čamcu koji se prevrnuo u Delti Dunava.Policija je danas donela vreće kokaina procenjenje ulične vrednosti od 300 miliona evra do agencije koja istražuje organizovani kriminal u Bukureštu.Feliks Banila, glavni tužilac Uprave za istraživanje organizovanog kriminala i terorizma rekao je da su policajci našli kokain 22. marta pored prevrnutog čamca u istočnom mestu Sveti Djordje.Banila je rekao da je droga stigla morem i da je prolazila kroz Rumuniju. Vlasti su privele dvojicu Srba, navodi agencija AP.Ova droga je pronadjena nekoliko dana pošto su našli sličan paket kokaina u toj oblasti koji je ispao iz kamiona.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Više od tone kokaina zaplenjeno u Rumuniji, uhapšeni Srbi

Izvor: RTS, 26.Mar.2019

Rumunske vlasti zaplenile su više od tone kokaina visokog kvaliteta koji je bio skriven na brodu koji se prevrnuo u Delti Dunava. Policija privela dvojicu Srba. . Policija je donela zaplenjene vreće sa kokainom do agencije...

Nastavak na RTS...

Rumunske vlasti privele su danas dvojicu Srba zbog kokaina

Izvor: Danas, 26.Mar.2019

Rumunske vlasti privele su danas dvojicu Srba nakon što je policija zaplenila više od tone kokaina sa broda koji se prevrnuo u delti Dunava. Članak Rumunske vlasti privele su danas dvojicu Srba zbog kokaina se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.