RONALDO JE MEGACAR: Portugalski fudbaler poslao potpisan dres za malog Gavrila! Odmah stavljen na aukciju!

Izvor: Kurir, 06.Maj.2021, 15:16

RONALDO JE MEGACAR: Portugalski fudbaler poslao potpisan dres za malog Gavrila! Odmah stavljen na aukciju!

Slavni portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo poslao je potpisan dres Juventusa, a kompanija "Mozzart" odmah ga je stavila na aukciju od koje će ceo prihod ići za lečenje malog Gavrila Đurđevića.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ronaldo poslao potpisan dres za Gavrila!

Izvor: B92, 06.Maj.2021

Kristijano Ronaldo poslao je potpisan dres Juventusa, a kompanija "Mozzart" ga je stavila na aukciju od koje će ceo prihod ići za lečenje Gavrila Đurđevića.

Nastavak na B92...

Pela vitoria de Gavrilo - Kristijano Ronaldo poslao potpisan dres za malog Gavrila Đurđevića

Izvor: RTS, 06.Maj.2021

Od Kristijana za Gavrila. Za njegovu pobedu. Posle humanitarne licitacije na kojoj je kompanija "Mozzart" kupila Ronaldovu kapitensku traku, Portugalac je rešio da pošalje svoj potpisan dres Juventusa sa porukom "para Gavrilo". . Zlata vredni crno-beli dres stigao je u...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.