Rođaci u šoku: Ubica nemilosrdno pucao u glavu dvogodišnjem dečaku

Izvor: Blic, 09.Apr.2013, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rođaci u šoku: Ubica nemilosrdno pucao u glavu dvogodišnjem dečaku

Činjenica koja je dodatno šokirala i ostavila u neverici sve meštane sela Velika Ivanča kod Mladenovca, ali i čitavu javnost je i potresan podatak da ni najmlađi član porodice Despotović, dvogodišnji sin ubijenih Gorana i Jovane Despotović nije bio pošteđen u jutrošnjem krvavom pohodu Ljubiše Bogdanovića. Kao i ostali ukućani dečak je upucan u glavu i na mestu je preminuo.

Jutrošnji krvavi pohod Ljubiše Bogdanovića (60) iz Male Ivanče nije zaobišao ni kuću >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << porodice Despotović u kojoj su ubijeni Mikailo i Milena, njihov unuk Goran Despotović i njegova devetnaestogodišnja supruga Jovana.

Činjenica koja je dodatno šokirala javnost je da Bogdanović nije poštedeo ni najmlađeg člana porodice, dvogodišnjeg dečaka, sina Gorana i Jovane, kome je takođe pucao u glavu. Pretpostavlja se i da je dete ubijeno na spavanju. Kako saznaje "Blic", ubica je rođak porodice Despotović.

- Jedan od najstrašnijih prizora bio je onaj kada je policija zatekla beživotno telo mlade majke sa detetom - potrešeno je izjavio direktor policije Milorad Veljović.

U jutrošnjem masakru život izgubilo trinaestoro meštana sela Velika Ivanča kod Mladenovca, dok se osumnjični za ubistvo Ljubiša Bogdanović i njegova supruga Javorka nalaze u teškom stanju na odeljenju Urgentnog centra.

Prema nezvaničnim podacima, Bogdanović je pucao u svoju suprugu u trenutku kada je ona pozivala policiju, a u sebe je ispalio projektil kada je video inspektore u svom dvorištu.

Pročitajte još Otac i sin preživeli masakr u Velikoj Ivanči Profil ubice: Bio na ratištu, nema dosije, prošle godine ostao bez posla Klinički psiholog VMA: Rat ostavlja traume, ratnici nisu zbrinuti Masakr kod Mladenovca: Ubio bebu i 12 komšija, pa pucao u ženu i sebe Lekari: Žena ubice stabilno, njegovo stanje kritično Masakr u Velikoj Ivanči udarna vest i u svetskim medijima

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Familija šokirana: Četvoro pukom srećom izbeglo smrt!

Izvor: Press, 09.Apr.2013

Dvogodišnji dečak David Despotović je kao i ostali članovi porodice, ubijen je na spavanju. On je i najmlađa žrtva današnjeg masakra, u kome su nastradali i njegovi roditelji Godan (1989) i Jovana Despotović (1992). . Jedan od najstrašnijih prizora bio je onaj kada je policija zatekla beživotno...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.