Rodila PETORO DECE, pa zavela sedmaka: Ono što je uradila tokom SE*SA sa dečakom, skupo ju je koštalo (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2018, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rodila PETORO DECE, pa zavela sedmaka: Ono što je uradila tokom SE*SA sa dečakom, skupo ju je koštalo (FOTO)

Majka četrnaestogodišnjaka sve saznala

Majka petoro dece Džastis Meri Mekej (22) sa Floride imala je više puta seks sa dečakom od 14 godina. Bar jednom su seksualni čin "obavili" u istoj prostoriji gde su spavali njen muž i deca. Kako navode izvori iz policije, ona je optužena za seksualno napastvovanje pošto je navodno poljubila tinejdžera, skinula mu odeću i naterala ga na seks.

Policija navodi da su oni potom imali seks u istoj prostoriji gde su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << spavali njen partner i deca, sva mlađa od pet godina.

Pročitajte i:

Kako izveštavaju mediji, sledećeg dana je mlada majka slala poruke tinejdžeru, u kojima je pisala da ne može da ga zaboravi, kao ni ono što su uradili. Napisala mu je da želi da bude s njim, navodi se u izveštajima iz suda.

Nekoliko nedelja kasnije, pokupila ga je na autobuskoj stanici, kada je krenuo u školu, govoreći da će ga ona odvesti. Umesto škole, odvela ga je svojoj kući gde su opet imali seks. Žena je ostavila ogrebotine i "šljive" po telu dečaka. Slično je ponovila još jedanput.

Tokom ovih njenih susreta, sva deca su navodno bila kod kuće.

Lokalni list navodi da se 22. avgusta, dečakova majka suočila sa Mekejevom, pokazujući joj fotografije tragova koje je ostavila na dečaku.

Prema navodima majke tinejdžera, Mekejeva je sa svo petoro dece nestala pošto je saznala da je alarmirana policija.

Ona je uhapšena u sredu i navodno je pisanim putem izjavila da nije kriva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.