Rističević: Očekivao sam da mi zvižde, nisam imao nož, već ključeve

Izvor: B92, 09.Maj.2020, 16:58

Rističević: Očekivao sam da mi zvižde, nisam imao nož, već ključeve

Marijan Rističević je za TV B92 rekao da nije očekivao da bude napadnut ispred Skupštine Srbije, već da će mu samo zviždati.

"Nisam očekivao da ću biti napadnut", kaže poslanik Rističević i dodaje da su mu obe ruke bie zauzete.

Prema njeovim rečima, lider Dveri Boško Obradović pokušao da ga spreči da dođe na svoje radno mesto.

On je u emisliji Fokus pokazao i svoj sako, objašnjavajući da sa sako u tom stanju ne bi mogao da bude ako ga neko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nije napao. Dodaje i da je sako bio na njemu.

"Oni su se okupili u gornjim redovima. Da ne bi bilo da ih provociram, pokušao sam da prođem sa strane da izbegnem svaku vrstu konflikta. Očekivao sam sa mi zvižde", kaže Rističević..

Kaže da ih je bilo između 20 i 30.

Tvrdi da u ruci nije imao nož, već ključeve.

Na pitanje zašto su napali baš njega, kaže da lider Dveri "nije mogao da izađe na kraj" sa njim.

Kaže da zna kako je kad dobiješ batine, i navodi da kada je napadnut Borko Stefanović odmah je apleovao da se u ime mira pronađu počinioci. Dok opozicioni lideri nisu sada tako reagovali, već ponudili da mu kupe sako.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.