Izvor: Nezavisne Novine, 01.Sep.2017, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Revija domaćih filmova u "Cineplexx Palasu" u Banjalucu

"Jesen samuraja", "Na mliječnom putu", "Biser Bojane", "Gorčilo", samo su neki od domaćih filmskih naslova koje će publika u periodu od 14. do 20. septembra u "Cineplexx Palasu" u Banjaluci moći pogledati u okviru revije po cijeni od samo dvije marke.

Kako je istakla Marina Popović, portparol "Cineplexx Palasa", već duže vrijeme nisu organizovali reviju filmova, tako da će i ova vijest zasigurno obradovati sve ljubitelje sedme umjetnosti.

"Činjenica je da Banjalučani >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << vole domaće filmove, što dokazuje i podatak da su upravo oni na kraju godine među tri najgledanija filma. Veliko interesovanje vlada za te filmove, a trudili smo se da u reviju uvrstimo one za koje je bilo interesovanja i nakon skidanja sa repertoara", kazala je Popovićeva.

Napomenula je da su među takvima i "Na mliječnom putu" Emira Kusturice, ali i "Gorčilo" Milana Karadžića.

"Uz atraktivne naslove, ono što je našim posjetiocima atraktivno je i sama cijena. Generalno su cijene ulaznica kod nas dosta niže u odnosu na bioskope u regionu, ali se vodimo domaćom kupovnom moći. Cilj nam je svakako da imamo i što veći broj posjetilaca", napomenula je ona i dodala da će svaki dan biti prikazana po tri filma u terminima od 16, 18.30 i 21 čas.

Revija domaćih filmova počinje 14. septembra filmom "Jesen samuraja" Danila Bećkovića, koji govori o profesionalnom karatisti koji se po okončanju karijere zaljubljuje u Snežanu. Istog dana na repertoaru će biti još dva domaća filma i to "Braća po babine linije" režisera Radiša Bajića i "Santa Maria Della Salute" po scenariju i režiji Zdravka Šotre. Ovo ostvarenje govori o jednom od najvećih srpskih pjesnika Lazi Kostiću i donosi uzbudljivu sliku Vojvodine i Srbije druge polovine 19. i početka 20. vijeka.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.