Rektorki stigla sumnjiva koverta iz Indije, sedmoro u bolnici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jan.2019, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rektorki stigla sumnjiva koverta iz Indije, sedmoro u bolnici

U bolnici u Mitileni, glavnom gradu grčkog ostrva Lezbos, nalazi se sedam osoba koje su hospitalizovane iz predostrožnosti nakon što su bile u kontaktu sa sumnjivom kovertom koja je iz Indije stigla na adresu lokalnog Egejskog univerziteta.

ANA prenosi da je koverta, namenjena rektorki tog univerziteta Krisi Vicilakis, stigla u sredu iz Indije.

Navodi se da je, posle otvaranja koverte, nekoliko zaposlenih koji su tu bili prisutni osetilo iritaciju u ustima u nosu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koja se tokom dana smanjila.

Grčka agencija navodi da se koverta sada nalazi na ispitivanju u Državnoj laboratoriji za opštu hemiju u Atini, a da zgradu univerziteta u Mitileni proverava tim stručnjaka koji je tu stigao kasno sinoć.

Navodi se da su aktivnosti na ovom univerzitetu, odlukom Rektorata, obustavljene do daljnjeg.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rektorki stigla sumnjiva koverta, sedmoro u bolnici

Izvor: B92, 10.Jan.2019

Atina -- U bolnici u Mitileni, glavnom gradu grčkog ostrva Lezbos, sedam osoba koje su bile u kontaktu sa sumnjivom kovertom iz Indije u bolnici...Oni su hospitalizovani iz predostrožnosti, a koverta je, kako prenose agencije, stigla na dresu lokalnog Egejskog univerziteta...ANA prenosi da je koverta,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.