Rektorka: Nakon odgovora FON-a, Odbor će brzo doneti odluku o doktoratu Malog

Izvor: Danas, 18.Jul.2019, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rektorka: Nakon odgovora FON-a, Odbor će brzo doneti odluku o doktoratu Malog

Rektorka BU Ivanka Popović kaže da je mudra odluka Odbora za etiku da predmet doktorata Siniše Malog vrati FON-u na odlučivanje, i da će nakon odgovora s tog fakulteta odluka biti donesena vrlo brzo. Članak Rektorka: Nakon odgovora FON-a, Odbor će brzo doneti odluku o doktoratu Malog se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Ljubitelj radija koji je pokušao da prkosi zakonu

Izvor: Danas, 19.Jul.2019, 07:31

Poluzvanična nemačka agencija prenela je da je "danas" na sastanku između Hitlera i Fostera donesena odluka da se Dancig prisjedini Rajhu, saznajemo sa naslovne strane lista Vreme 19. jula 1939. godine. Članak Ljubitelj radija koji je pokušao da prkosi zakonu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.