Rektor Univerziteta u Prištini Ibrahim Gaši podneo ostavku

Izvor: Blic, 08.Feb.2014, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rektor Univerziteta u Prištini Ibrahim Gaši podneo ostavku

Rektor Univerziteta u Prištini Ibrahim Gaši podneo je večeras ostavku na tu funkciju posle višednevnih protesta studenata.

Gostujući na centralnom dnevniku javnog servisa RTK Ibrahim Gaši je rekao da daje neopozivu ostavku na mesto rektora i dodao da je pismo njegove ostavke predao Upravnom Odboru Univerziteta.

Više stotina studenata protestovalo je proteklih pet dana ispred zgrade rektorata tražeći ostavku rektora Gašija zbog navodnog objavljivanja naučnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << radova u fiktivnim novinama, istragu o zloupotrebama na Univerzitetu, poboljšanje infrastrukture u Studentskom centru i smanjenje uticaja vlade na Univezitet.

Na jučerašnjoj konferenciji za novinare grupa studenata prištinskog univerziteta najavila je da će u ponedeljak nastaviti proteste ako Gaši do tada ne podnese ostavku.

Pročitajte još Protesti u Prištini: Policajcima lomili noge i ruke, 71 osoba povređena

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Priština: Rektor Gaši podneo ostavku

Izvor: Mondo, 08.Feb.2014

Rektor Univerziteta u Prištini Ibrahim Gaši podneo je večeras ostavku na tu funkciju posle višednevnih protesta..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.