Reković: Ne bih o opoziciji, ali desilo se sve o čemu smo govorili

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jun.2020, 09:01

Reković: Ne bih o opoziciji, ali desilo se sve o čemu smo govorili

Predstavnica pokreta "1od5 miliona" Valentina Reković nije želela večeras u studiju televizije Pink da podrobnije komentariše događanja i previranja u opoziciji oko (ne)izlaska na izbore, ali je kazala da se obistinilo sve ono na šta je taj pokret ukazivao kada je odlučio da nastupi na izborima.

Tada je pokret navodio da se pojedine opozicione stranke spremaju da nastupe na izborima, dok javno proklamuju bojkot.

"Ne bih o opoziciji. Kada smo odlučili da izađemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na izbore rekli smo 'istinu', a to je ko se sve u potaji sprema da izađe na izbore", navela je Reković.

Ona je u emisiji HitTvit potencirala priču o navodnim aferama vlasti i podsetila na činjenicu da je odbijala da gostuje na Pinku, jer, kako tvrdi, ta televizija krši zakonske propise o istinitom, pravovremenom i objektivnom informisanju, ne izveštavajući o svim stvarima od značaja za javnost.

Reković je televiziju Pink okarakterisala i kao "propagandno glasilo Aleksandra Vučića".

"Nekoliko puta sam odbijala da dođem na Pink, sada sam došla zato što je nacionalna frekvencija javno dobro koje pripada svima. Došla sam da kažem neke istine koje građani ne čuju već osam godina", navela je Reković, pomenuvši "aferu Krušik" i kako ona to vidi, uzbunjivača Aleksandra Obradovića, koji je, prema njenom mišljenju, razotkrio da je otac ministra policije oštetio tu fabriku.

Upitana za problem Kosova i Metohije, ona je kazala da je rešenje u raspisivanju referenduma na kojem bi se građani izjasnili o tome i dodala da je trenutno na snazi Ustav koji treba da se poštuje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.