Rekordan broj lekarskih intervencija zbog vremena

Izvor: S media, 26.Maj.2010, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekordan broj lekarskih intervencija zbog vremena

Toplije vreme otežalo je zdravstveno stanje hroničnih bolesnika i starijih ososba, kažu lekari beogradske Hitne pomoći, koji su zato juče imali više poziva i veliki broj intervencija, rekla je portparol Nada Macura.

"218 intervencija za 24 sata i čak 94 intervencije na javnom mestu govori u prilog tome da je reč o rekordu u poslednje vreme", kazala je Macura.

Ona je starijim osobama i hroničnim bolesnicima preporučila da zbog toplog vremena koje se prognozira >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i za danas, ne izlaze napolje izmedju 11 i 15 časova.

"Potrebno je unositi što više tečnosti, voća i povrća", napomenula je Macura.

Tokom protekle noći u Beogradu su se dogodile i tri saobraćajne nesreće bez težih posledica.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Hitna pomoć: Tokom noći tri saobraćajna udesa

Izvor: SrbijaNet.rs, 26.Maj.2010

Tokom noći desila su tri saobraćajna udesa u Beogradu, a obavljeno je 76 lekarskih intervencija od kojih 13 na javnom mestu, izjavila je Tanjugu portparol Hitne pomoći dr Nada Macura. Hitna pomoć je u 22.51 časova dobila poziv da je u Jablaničkoj,

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.