Rekonstrukcija Vlade na pomolu: Predsednik Vučić najavio promene među ministrima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2018, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekonstrukcija Vlade na pomolu: Predsednik Vučić najavio promene među ministrima!

On je istakao da će Ana Brnabić doneti konačnu odluku o smeni ministara

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će u nekom narednom periodu svakako biti promena u Vladi, te da će svoje mišljenje o tome, kao predsednik najveće stranke, izneti premijerki Ani Brnabić, kada ga bude o tome pitala.

- Nema nikakve sumnje da će u nekom narednom periodu, a zavisi od mnogo faktora, od situacije u regionu...svakako promena biti - rekao je Vučić, na pitanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << novinara da komentariše izjavu predsednice parlamenta da bi neki ministri trebalo "malo da se odmore" i da li je to pokrenuto pitanje rekonstrukcije Vlade.

Rekao je da se stalno konsultuje sa premijerkom o mnogim pitanjima i da su te konsultacije obostrane.

- Premijerka Brnabić je ta koja donosi odluke o Vladi, a što se mene tiče, kao predsednika, valjda još neko vreme dok ne dođe neki 5. oktobar ili dok njihove snage dramatično ne ojačaju - a to pod navodnicima govorim pošto tih pustih snova ima koliko hoćete - kao predsednik najveće stranke biću pitan - rekao je Vučić.

Naveo je da će tek tada, kada ga premijerka Brnabić bude pitala, biti spreman da ponudi i saradnju i odgovoran pristup svemu tome.

Pratite nas na našem instagramu Srbijadanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.