Izvor: Blic, 23.Sep.2020, 19:58

Reči Beograđanke se dele internetom: Slušajte vi brkate prirodne lepotice što ste prevelike intelektualke da se šminkate

Svakodnevno na Internetu imam prilike da naiđem na hrpu hejterskih tekstova na temu “Fenserke na lomaču”, “Šminka je za glupače”, “Vratimo se praistorijskim metodama negovanja” i sl. I smučilo mi se više. Prema mom mišljenju, to su samo izgovori i opravdanja devojaka koje su suviše lenje da sednu ispred odgledala i da se malo doteraju. Tako je, sve vi (i svi vi – ovo se odnosi i na muškarce) koji ste upravo bacili hejt na nekog jer je u visokim potpeticama došao na fakultet ili posao, jer to po vama menja način na koji ljudi posmatraju žene, a u skorije vreme i muškarce. Navodno vide ih kao glupače ili muškarce kao šminkere. Ma nije nego. A da se ne zapitate da ih možda posmatraju kao ljude koji pored toga što stignu da uspešno obavljaju svoje obaveze, stignu i da se posvete svom izgledu, pita Wannabe Magazin.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.