Rebić: Privedeno 18 osoba, besmisleno tražiti od policije da ih pusti na slobodu

Izvor: Danas, 18.Mar.2019, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rebić: Privedeno 18 osoba, besmisleno tražiti od policije da ih pusti na slobodu

Direktor policije Vladimir Rebić izjavio je da je policija u prethodna dva dana privela 18 osoba u vezi sa protestima i upadom u zgradu RTS, od kojih devet zbog prekršaja zakona o javnom redu i miru, a osam zbog učinjenih krivičnih dela. Članak Rebić: Privedeno 18 osoba, besmisleno tražiti od policije da ih pusti na slobodu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rebić: Zbog protesta i upada u zgradu RTS-a privedeno ukupno 18 osoba

Izvor: SEEbiz.eu, 18.Mar.2019

BEOGRAD - Direktor policije Vladimir Rebić izjavio je da je policija u prethodna dva dana privela 18 osoba u vezi sa protestima i upadom u zgradu RTS, od kojih osam zbog učinjenih krivičnih dela...On je za RTS rekao da su tri osobe zadržane zbog sumnje da su nasilno ušle u RTS, pretile motornom...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.