Izvor: Nezavisne Novine, 12.Jun.2018, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasvijetljeno ubistvo u Kozarskoj Dubici

KOZARSKA DUBICA - Prijedorska policija rasvijetlila je ubistvo Mile Tubića (66) koji je u subotu ubijen u mjestu Dizdarlije kod Kozarske Dubice, saznaju "Nezavisne".

Tim povodom PU će održati vanrednu konferenciju za novinare.

Podsjećamo, tijelo Tubića na oko 50 metara od kuće pronašla je u subotu popodne njegova supruga Rada, a ubrzo je o svemu obaviještena i policija.

Pregledom tijela ubijenog utvrđeno je da ga je jedan metak pogodio u vrat, dok je imao više rana i po grudnom košu.

Na mjestu zločina pronađene su četiri čahure od hitaca ispaljenih iz puške

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Komšija uhapšen zbog ubistva Mile Tubića u Kozarskoj Dubici

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Jun.2018

KOZARSKA DUBICA - Zbog sumnje da je ubio Milu Tubića (66), koji je u subotu likvidiran u mjestu Dizdarlije kod Kozarske Dubice, policija je uhapsila njegovog komšiju, dvadesetosmogodišnjeg B.P, potvrđeno je "Nezavisnim"..."Nezavisne" nezvanično saznaju da je uhapšen Branislav Plavšić...Da je...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.