Rasvetljena krađa alata, troje uhapšeno u Arilju

Izvor: B92, 30.Apr.2021, 19:25

Rasvetljena krađa alata, troje uhapšeno u Arilju

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Arilju uhapsili su tri osobe, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili tri teške krađe alata.

Uhapšeni su B. Đ. (26) iz Požege, I. N. (24) i A. J. (21) iz Užica

Policija je, u Arilju, zaustavila putničko vozilo „alfa romeo“ i prilikom pregleda vozila u prtljažniku pronašla nekoliko motornih testera i električni alat, za koji se sumnja da je predmet izvršenja krivičnih dela, saopštila je Policijska uprava >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Užica.

Oni se terete da su, tokom aprila, iz pomoćnih objekata i šupa ukrali motorne testere, cirkular, motornu kosilicu, bušilicu, kao i sitni alat.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni su, uz krivičnu prijavu, privedeni osnovnom javnom tužiocu u Požegi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.