Ranjeni policajac prebačen u BG, forenzičari vode istragu

Izvor: B92, 08.Sep.2017, 07:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranjeni policajac prebačen u BG, forenzičari vode istragu

Beograd -- Policajac D. Č. (30), koji je ranjen u centru Novog Pazara, prebačen je na dalje lečenje u Klinički centar Srbije u Beogradu.

Istovremeno, u Novi Pazar su stigle ekipe forenzičara koja će učestvovati u istrazi, saznaje Radio Sto plus. Policajac je ranjen sinoć oko 20.00, a u Beograd je prebačen posle operacije u Novom Pazaru.

Povređeni policajac Dragan Čekanović operisan je na Vojnomedicinskoj akademiji i trenutno je stabilan i nije životno ugrožen. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Njega je danas obišao direktor policije Vladimir Rebić koji je rekao da očekuje njegov brz oporavak, ali i maksimalne kazne za one koji napadnu policajce, saopštio je MUP.

Zastupnik načelnika VMA profesor dr Miroslav Vukosavljević je rekao da je primljeni pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova zadobio teške telesne povrede. „Policijski službenik trenutno je stabilan i nije životno ugrožen" rekao je Vukosavljević i dodao da će VMA učiniti sve da njegov oporavak bude brz i efikasan i da se uskoro vrati na svoju dužnost.

Direktor je podsetio da su brzom intervencijom policije osumnjičeni i njegova tri pomagača uhapšeni i privedeni nadležnom tužiocu, saopštio je MUP.

U Novi Pazar je oko 23.00 sleteo helikopter s grupom operativaca forenzičara koji će biti uključeni u istragu sa ciljem da se u najkraćem roku rasvetle svi detalji pucnjave u kojoj je ranjen policajac.

Policajac je u tom trenutku bio na dužnosti, a nakon ranjavanja ga je jedan od građana sopstvenim automobilom prebacio u Opštu bolnicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Muškarac uhapšen zbog sumnje da je ranio policajca u Novom Pazaru

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Sep.2017

Dž. K. (34) iz Novog Pazara uhapšen je zbog sumnje da je ranio policajca u Novom Pazaru, saopštilo je jutros Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije...Sumnja se da je on sinoć oko 20.20 u Novom Pazaru pucao na policajca koji je obavljao pozorničku delatnost i naneo mu teške telesne povrede...Protiv...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.