Ranjen bivši potpredsednik Skupštine Novog Pazara, napadač nepoznat

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Jul.2019, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranjen bivši potpredsednik Skupštine Novog Pazara, napadač nepoznat

Bivši potpredsednik Skupštine Novog Pazara Šerif Marukić nije životno ugrožen i uspešno se oporavlja nakon što je nepoznata osoba pucala na njega, saznaje radio Sto plus.

Pucnjava se desila u blizini Autobuske stanice, sinoć oko 22.30, a Marukić je pogođen jednim hicem u levo rame.

Iako ranjen, Marukić je pozvao taksi i odvezao se do Opšte bolnice gde mu je ukazana pomoć. Lekari su konstatovali ustrelnu ranu leve lopatice i sanirali je.

Policija >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i tužilaštvo nisu se zvanično oglasili, a po nezvaničnim informacijama, identitet napadača još nije poznat.

Marukić je bio blizak saradnik Muamera Zukorlića, ali je prilikom raskola u tadašnjoj Bošnjačkoj demokratskoj zajednici (BDZ) stao uz Emira Elfića, sada ambasadora Srbije u Libanu.

Jedno vreme bio je i potpredsednik Skupštine Novog Pazara.

Televiziju Jedinstvo nedavno je prodao, a ime kupca nije poznato.

Marukić je pre pet godina napadnut i pretučen.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ranjeni bivši potpredsednik Skupštine Novog Pazara stabilno, napadač nepoznat

Izvor: Danas, 27.Jul.2019

Bivši potpredsednik Skupštine Novog Pazara Šerif Marukić nije životno ugrožen i uspešno se oporavlja nakon što je nepoznata osoba pucala na njega, saznaje radio Sto plus. Članak Ranjeni bivši potpredsednik Skupštine Novog Pazara stabilno, napadač nepoznat se pojavljuje prvo na Dnevni list...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.