Radojičić: Ne možemo bežati od rizika... / VIDEO

Izvor: B92, 08.Jun.2018, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radojičić: Ne možemo bežati od rizika... / VIDEO

Novoizabrani gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić rekao je za Prvu televiziju da će dati sve od sebe da u Beogradu bude bolje.

On sa pozicije direktora Dečje klinike u Tiršovoj stiže na mesto prvog čoveka prestonice.

“Ovo je izazov, a motivi prvog doktora gradonačelnika Đorđevića su slični mojima. Čovek sa ove pozicije može mnogo više da uradi. Rizici su veći, ali ne možemo bežati od rizika u opštem interesu“, rekao je Radojičić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Na pitanje da prokomentariše navode da će sve odluke iz senke donositi doskorašnji gradski menadžer, a sadašnji zamenik gradonačelnika Goran Vesić, Radojičić se nasmejao.

“Ha-ha... Nisam očekivao ovo pitanje... Moj prvi utisak da ima toliko posla da nam treba još nekoliko Vesića i Radojičića. Imaće posla i za mene i za njega. Mi gradimo tim, jutros smo napravili sastanak, radi se na timu i tim ćemo imati za nekoliko dana“, istakao je Radojičić.

Dodao je i da Beograd jeste metropola, po energiji, duhu, svežini i da to prepozna svako ko dođe u Beograd.

“Daću sve od sebe da bude bolje“, istakao je Radojičić.

Na pitanje šta će da uradi povodom, kako je rekla reporterka Prve televizije, “bahatih predsednika opština“, istakao je da “ako takvih ima, da će se boriti principijelnošću i doslednošću“.

“Ljudi vole red, imaju strah od reda, ali shvate da je red pozitivna stvar. Ako takvih ima, kroz red će shvatiti da je to bolje“, dodao je Radojičić.

Upitan da konstatuje šta je gorući problem u gradu, istakao je da ne očekuje spektakularne rezultate.

“Gde se teži spektakularnosti i brzim rešenjima, rezultati nisu dugoročni. Slažem se da je teško, ali svaki građanin će osetiti boljitak“, zaključio je Radojičić.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Radojičić: Ima puno posla i za mene i za mog zamenika Vesića

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Jun.2018

Novoizabrani gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je danas da će dati sve od sebe da u Beogradu bude bolje, kao i da će biti posla dosta i za njega i za njegovog zamenika Gorana Vesića...On je za TV Prva, na navode da će sve odluke iz senke donositi doskorašnji gradski menadžer, a...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.