Radojičić i Goncić razgovarali sa stanovnicima Palilule: Obezbedićemo budućnost za MLADE ljude u Beogradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2018, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radojičić i Goncić razgovarali sa stanovnicima Palilule: Obezbedićemo budućnost za MLADE ljude u Beogradu

Dogovor sa građanima kako bi se zajednički radilo na unapređenju života u prestonici

Prvi na listi "Aleksandar Vučić - zato što volimo Beograda" doktor Zoran Radojičić i kandidat sa liste Svetislav Goncić razgovarali su danas sa građanima Palilule.

Pročitajte i:

U razgovorima sa građanima poručili su da, za razliku od svih drugih, nude Beograđanima "sjajan tim sposobnih ljudi koji hoće i može da unapredi Beograd i učini ga još lepšim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i boljim". Radojičić je rekao da razmenjuju mišljenja i stavove sa sugrađanima i dogovaraju se kako zajednički da rade na unapređenju grada.

- Može se videti da drugi nude samo pojedince dok lista "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" potencira tim koji će rešavati probleme i koji je i sposoban da to uradi – rekao je Radojič i pozvao građane da daju poverenje toj listi i da zajedno posvećeno rade da se dođe do željenih rezultata.

Goncić je takođe ukazao na važnost tima, kako je rekao, tima različitih sa jednim ciljem, koji umeju i koji su u stanju da sa različitih pozicija i aspekata sagledaju stvari i rešavaju probleme.

- Imam puno poverenja u Radojičića i ostale članove tima - naglasio je Goncić i dodao da prvo mora da se zahvali najstarijim sugrađanima koji su, kako je podvukao, podneli ogroman teret s početka promena u zemlji.

Goncić je rekao da su tu i mladi ljudi, koji su buduća Srbija, a da je veoma važno da se stvore prave okolnosti u kojima će da žive.

- Ono što se dešava u Beogradu je upravo to, jedna slika, jedna vizija, jedan san koji to više nije jer je počeo da se ostvaruje. Ono što mi nudimo je budućnost ove zemlje i ovog grada koji je pomerio granice. Beograd je grad budućnosti - naglasio je Goncić koji je pozvao građana da izađu na izbore i glasaju za listu broj 1 - "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.