Radojičić: Beograd dobija Hitnu pomoć koja će moći da odgovori na sve zahteve

Izvor: Danas, 05.Avg.2019, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radojičić: Beograd dobija Hitnu pomoć koja će moći da odgovori na sve zahteve

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić saopštio je danas da je urbanistički projekat za najavljivanu rekonstrukciju zgrade Gradskog zavoda za hitnu medicinsku pomoć dostupan javnosti i da će do 8. avgusta biti izložen u zgradi Gradske uprave (Kraljice Marije 27). Članak Radojičić: Beograd dobija Hitnu pomoć koja će moći da odgovori na sve zahteve se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radojičić: Buduća zgrada Hitne pomoći biće ČETIRI PUTA veća od sadašnje

Izvor: Blic, 05.Avg.2019

Gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić saopštio je danas da je urbanistički projekat za najavljivanu rekonstrukciju zgrade Gradskog zavoda za hitnu medicinsku pomoć dostupan javnosti i da će do 8. avgusta biti izložen u zgradi Gradske uprave (Kraljice Marije 27).

Nastavak na Blic...

Radojičić: Nakon 60 godina, Beograd dobija Hitnu pomoć koja će moći da odgovori na sve zahteve građana

Izvor: RTV Pink, 05.Avg.2019

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić saopštio je danas da je urbanistički projekat za najavljivanu rekonstrukciju zgrade Gradskog zavoda za hitnu medicinsku pomoć dostupan javnosti i da će do 8. avgusta biti izložen u zgradi Gradske uprave.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.