Izvor: Nezavisne Novine, 18.Dec.2017, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnici Vodovoda pokušali da isključe nelegalnog korisnika, građani ih napali sjekirama

SARAJEVO - Radnike sarajevske Službe za održavanje vodovodne mreže i objekata KJKP Vodovod i kanalizacija jutros se dočekalo neugodno iznenađenje.

Sjekirama i drvenim palicama napalo ih je više nepoznatih osoba kada su došli da isključe nelegalnog korisnika sa vodosnabdevanja u ulici Jošanica donja do broja 47.

- Na današnjem rasporedu je bilo isključenje Ismailji Senada iz Vogošće, zbog toga što je nelegalno koristio naše usluge putem “produljenja” >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << u šahtu bez vodomjera. On nije izmirio novčanu naknadu za nelegalnu potrošnju vode.

Prilikom dolaska na navedenu adresu, nepoznate osobe su bile naoružane sjekirama i drvenim palicama, te fizički spriječili naše radnike da isključe sa vodosnabdijevanja spomenutog potrošača. Tom prilikom, nanijeli su lakše tjelesne povrede našem radniku Ibrahimović Adnanu. O navedenom napadu obaviješteni su i pripadnici MUP KS, koji su izašli na lice mjesta i poduzeli zakonom predviđene radnje – piše na Fejsbuk stranici KJKP Vodovod i kanalizacija.

(blic)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.