Radnice iz Negotina ispričale UŽAS  - Čim bi video kasirke u magacinu, poslovođa bi im se prišunjao, A ONDA...

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2019, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnice iz Negotina ispričale UŽAS - Čim bi video kasirke u magacinu, poslovođa bi im se prišunjao, A ONDA...

Sve tri žene su ispričale identičnu priču.

 Osnovnom tužilaštvu u Negotinu tri radnice jednog tamošnjeg marketa, starosti 20, 28 i 39 godina, prijavile su meštanina J. R. (58), koji je poslovođa u istom marketu, zbog polnog uznemiravanja.

- Njih tri su direktno došle u Osnovno tužilaštvo i prijavile svog poslovođu, tako da smo protiv njega podneli prijavu u redovnom postupku.

One su ispričale gotovo istovetne priče. Čim bi ostale same sa J. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << R. u magacinu, on bi se prišunjao i iznenada ih snažno hvatao za grudi, zadnjicu ili intimni deo tela.

Upozoravale su ga mnogo puta da će ga prijaviti, ali bi se on samo osmehnuo - prenose izveštaji.

Radnice kažu da ih je poslovođa dodirivao isključivo u magacinu jer tamo nisu postavljene kamere. Postupak pred sudom je u toku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.