Radna grupa brine o unapređenju proizvodnje rakije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Dec.2019, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radna grupa brine o unapređenju proizvodnje rakije

Vlada Srbije formirala je 18-to članu radnu grupu čiji je posao unapređenje proizvodnje i tržišta rakije, objavio je Službeni glasnik.

Zadatak je izrada strateškog dokumenta kojim će se sagledati situacija u oblasti proizvodnje i plasmana rakije u cilju donošenja odgovarajućih mera za rešavanje postojećih problema, navodi se u odluci.

Radna grupa na čijem je čelu državni sekretar u Ministarstvu poljoprivrede Velimir Stanojević sagledavaće situaciju od >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << plantažne proizvodnje voća kao sirovine, preko nabavke opreme i mašina, do plasmana rakije na tržište.

Mandat Radne grupe je godinu dana a u njoj je šest predstavnika Saveze proizvođača rakije Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Radna grupa od 18 ljudi zadužena da unapredi proizvodnju rakije u Srbiji

Izvor: Radio 021, 03.Dec.2019, 08:51

Vlada Srbije formirala je 18-točlanu radnu grupu čiji je posao unapređenje proizvodnje i tržišta rakije, objavio je Službeni glasnik...Zadatak je izrada strateškog dokumenta kojim će se sagledati situacija u oblasti proizvodnje i plasmana rakije u cilju donošenja odgovarajućih mera za rešavanje...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.