Radionice o korupciji na Medicinskom fakultetu

Izvor: Studnel.com, 18.Okt.2015, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radionice o korupciji na Medicinskom fakultetu

Tema radionica je korupcija u zdravstvu i prava pacijenata. Cilj akcije je da se na interaktivan način, kroz rad u malim grupama, prikažu i daju informacije o pojmovima korupcije i zloupotrebe službenog položaja u našoj državi. Takođe, na ovim radionicama studenti će učiti da prepoznaju moguće načine korupcije i mehanizme za njeno suzbijanje, ali i načine za unapređenje prava pacijenata. 
Ova akcija u sklopu je aktivnosti formiranih odbora Glasno za zdravstvo, uz >> Pročitaj celu vest na sajtu Studnel.com << podršku USAID-a i projekta JRGA, a u partnerstvu sa Pravnim skenerom. Dodatne informacije možete dobiti putem mejla: stefan.velickovic@srbijaupokretu.org, a za prijavu je potrebno popuniti formular.


udruzenje gradjana srbija u pokreturadioniceprojekat pravo da znammedicinski fakultetglasno za zdravstvo

Nastavak na Studnel.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.