Radionice finansijske pismenosti za srednjoškolce u Američkom kutku

Izvor: Megafon.co, 17.Jul.2018, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radionice finansijske pismenosti za srednjoškolce u Američkom kutku

Zanimaju vas teme kao što su krediti, zajmovi i hipoteke, a idete u srednju školu? Radionice finansijske pismenosti, koju organizuje Američki kutak Niš “Novac – ili ga imate ili nemate”, pravi je izbor u tom slučaju.
Radionice će obuhvatiti teme kao što su osnove finansija, istorija valuta do potpuno novih kriptovaluta; od jednostavnih budžeta do planova prodaje velikih kompanija.
Organizatori obećavaju budućim polaznicima da neće biti nimalo dosadno.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << “Igraćemo se, koristiti puno vizuala i video sadržaja. Naučićete mnogo praktičnih stvari i imaćete priliku da razgovarate sa ekspertima. Ako se ne obogatite, makar ćete shvatiti gde grešite.”, poručuju srednjoškolcima iz Američkog kutka.
Radionice će se održavati od 24. jula, utorkom i četvrtkom, od 11 do 13 sati. Predavač će biti Milan Petrović iz organizacije Unbox Hub, a prijave su moguće do 21. jula.
 
 

Nastavak na Megafon.co...






Povezane vesti

Radionica za srednjoškolce o finansijskoj pismenosti

Izvor: JužneVesti.com, 18.Jul.2018, 10:10

Kako funkcionišu finansije, odnosno budžeti, krediti, hipoteke i šta su planovi prodaje i valute, zainteresovani srednjoškolci moći će da saznaju na besplatnim radionicama koje od 24. jula organizuje Američki kutak u Nišu...Radionice će voditi Milan Petrović iz organizacije Unbox Hub, a ideja...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.