Radikali pozvali gradjane da letuju u Srbiji i kupuju domaće proizvode

Izvor: Beta, 14.Jun.2021, 12:18

Radikali pozvali gradjane da letuju u Srbiji i kupuju domaće proizvode

Srpska radikalna stranka (SRS) pozvala je danas gradjane da predstojeće odmore provedu na nekoj od destinacija u Srbiji jer će tako pomoći domaćoj ekonomiji ali i zbog toga što je letovanje u Srbiji, u još nestabilnoj epidemiološkoj situaciji, najbezbednije i najekonomičnije."Posebno je važno napomenuti da niko od državnih funkcionera ne bi trebalo da letuje van Srbije, jer oni svojim primerom treba da pokažu da je takav patriotski čin u opštem interesu države i naroda", navodi se u saopštenju SRS.Radikali su podsetili da se kampanja "Kupujmo domaće" povremeno aktuelizuje u poslednjih desetak godina ali da je država nikada nije ozbiljno i odlučno promovisala."SRS se oduvek zalagala za ovakvu kampanju i prioritet je uvek davala domaćoj privredi i domaćim investitorima. Srpski radikali smatraju da je, nakon svih posledica koje je epidemija korona virusa ostavila po privredu i ekonomiju, sada od izuzetnog značaja da se akcija 'Kupujmo domaće' sprovede kao jedan od najznačajnijih državnih projekata".

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Radikali traže kazne za ljude koji tvrde da se u Srebrenici dogodio genocid

Izvor: Beta, 15.Jun.2021, 11:17

Srpska radikalna stranka (SRS) zatražila je danas izmene Krivičnog zakonika kako bi postala kažnjiva tvrdnja da se u Srebrenici 1995. godine desio genocid.Kako se navodi u saopštenju, u Skupštini Srbije poslanici Stranke demokratske akcije Sulejmana Ugljanina podneli su predlog rezolucije o priznavanju...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.