RUSKI STAV JE KRISTALNO JASAN: Peskov predložio kako rešiti arapsko-jevrejski sukob!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2021, 16:03

RUSKI STAV JE KRISTALNO JASAN: Peskov predložio kako rešiti arapsko-jevrejski sukob!

Rusija čini sve što je u njenoj moći

Strane u izraelsko-palestinskom sukobu moraju shvatiti da ne postoji druga alternativa osim njegovog rešavanja političkim i diplomatskim sredstvima, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

- Za sada je najvažnije obezbediti da strane u sukobu shvate da ne postoji alternativa političkim i diplomatskim sredstvima rešenja posle odluka i sporazuma UN - rekao je Peskov, preneo je Tas s.

Portparol Kremlja je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << naglasio da Rusija čini sve da reši izraelsko-palestinski sukob.

- Znate da razne zemlje ulažu napore, iskorišćavajući svoje veze kako bi podstakle strane da pokažu uzdržanost i okončaju aktivnosti koje vode ka brzom porastu civilnih žrtava - istakao je Peskov.

Rusija, takođe, ulaže napore u tom cilju i kontakti po tom pitanju su u toku, precizirao je on.

U Izraelu su nastavljena najžešća neprijateljstva poslednjih godina, Izrael priprema kopnene trupe duž granice sa Gazom, dok Hamas ispaljuje rakete na jug Izraela.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Posle masakra u školi Rusija pooštrava uslove za DOBIJANJE ORUŽJA

Izvor: Blic, 14.Maj.2021, 15:05

Vlasti Rusije nastaviće napore na poboljšanju pravila o upotrebi civilnog oružja nakon tragične pucnjave u školi u Kazanju, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.