RUSKI SNAJPERI IZREŠETALI BANDITSKU GRUPU: Najopasniji je metak koji se ne čuje (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2021, 12:12

RUSKI SNAJPERI IZREŠETALI BANDITSKU GRUPU: Najopasniji je metak koji se ne čuje (VIDEO)

Snajperisti su pomoću pušaka ASVK onesposobili glavne čvorove i agregate mašina i likvidirali komandante

Ruski snajperisti pokazali su svoje veštine tokom vežbi na kojima su uništili mobilne banditske grupe uslovnog protivnika, prenosi televizija "Zvezda".

Prema navodima televizije, izviđači Centralne vojnog okruga identifikovali su banditske grupe uslovnog protivnika tokom vežbi na Tockom poligonu i preneli koordinate višem štabu.

Komanda je odlučila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da uništi važne ciljeve. Kako bi zadatak bio izvršen, u to područje su ušli snajperski parovi naoružani puškama velikog kalibra 12,7 milimetara ASVK i SVD.

Nakon zauzimanja položaja, vojnici su pronašli grupe "neprijatelja". . Nakon toga su se snajperski parovi uz podršku jurišnih pušaka AK-74 povukli u područje evakuacije.

Prilikom obuke snajperista posebna pažnja posvećena je pitanjima kamuflaže i neprimetnog kretanja na bojnom polju, kao i paljbi na razdaljini do dve hiljade metara.

U vežbi je učestvovalo više od 200 vojnika i oko 10 jedinica vojne i specijalne tehnike.

Više vesti o domaćem i stranom naoružanju, pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.