RUSKI ŠAMAR CRNOGORCIMA! Stiglo zvanično saopštenje aviokompanije nakon najnovije odluke

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2021, 16:44

RUSKI "ŠAMAR" CRNOGORCIMA! Stiglo zvanično saopštenje aviokompanije nakon najnovije odluke

Oglasili se iz Ruske unije turističke privrede

Ruska avio kompanija Ural Airlines otkazala je let za Crnu Goru 26. aprila, u trenutku prijave. Let U6 705 iz Moskve za Tivat trebalo je da poleti sa aerodroma Domodjedovo u 09:40, prema ruskom vremenu. Potvrda zabrane leta je postavljena na sajt aerodroma Domodjedovo, piše ruski portal Business FM (bfm.ru).

Ovo je bio prvi nakon više od godina dana planirani let za Crnu Goru iz Rusije.

Portparolka Ruske unije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << turističke privrede Irina Tjurina je kazala za bfm.ru da se ne očekuju direktni letovi prema Crnoj Gori i da ih neće biti dok ruske vlasti ne donesu suprotnu odluku.

Prema podacima sa sajta Tourdom.ru, putnici su stigli na aerodrom, prošli registraciju i kontrolu pasoša i čekali su na ukrcavanje u sterilnoj zoni. Ural Airlines nije saopštio zbog čega je let otkazan i zbog čega su putnici obavešteni tek kada su prošli sve kontrole.

Prema pisanju portala bf.ru, služba sa odnose sa javnošću nije odgovarala na pitanja novinara niti su komentarisali situaciju.

Brojni turistički telegram-kanali su saopštili juče ujutro da je otkazivanje leta povezano sa s PCR testovima. Crna Gora je odobrila građanima Rusije da im za boravak nisu potrebni testovi, ali prema navodima tih grupa, navodno je na mestima registracije bilo neophodno pokzati rezultate testa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.