RUSKI MEDIJI BRUJE: Ukrajinci pripremali TERORISTIČKI NAPAD na Krimskom mostu uoči dolaska Putina? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2020, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RUSKI MEDIJI BRUJE: Ukrajinci pripremali TERORISTIČKI NAPAD na Krimskom mostu uoči dolaska Putina? (VIDEO)

Nesreća je sprečena

Nakon mnogobrojnih pretnji da se digne most u vazduh Krimski most Služba bezbednosti Ukrajine (SBU) odlučila je organizuje teroristički napad na mostu, piše portal "Utro".

. Diverzija, prema rečima ruskog političara Konstantina Zatulina, planirana je bila nedelju dana pre otvaranja Krimskog mosta. Događaj je otvoren prolaskom šefa ruske države Vladimira Putina preko mosta - iz Kerča u Tamanj.

- Pokušaj da se omete prolazak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << predsednika Rusije, da se organizuje teroristički napad na Krimskom mostu, nedelju pre nego što je on tuda prošao - izjavio je Zatulin televiziji "Rusija 24".

Druge detalje nije naveo, naglasivši da prvi put govori dase spremao teroristički napad. Prošle godine je na Krimu za slične namere osuđeno 79 osoba koje su se "nalaze na vezi" sa ukrajinskim sprecijalnim službama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.