RUSKI DIPLOMATA RASKRINKAO HRVATE! Iza priča o našoj vakcini stoji - LJUBOMORA

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2020, 23:42

RUSKI DIPLOMATA RASKRINKAO HRVATE! "Iza priča o našoj vakcini stoji - LJUBOMORA"

Zadnjih godina što god da dolazi iz Rusije uvek se komentariše na vrlo kritičan način - ocenjuje Malsev

U Ambasadi Rusije u Zagrebu smatraju da iza svih priča u vezi sa ruskom vakcinom za korona virus stoji ljubomora.

- Zadnjih godina što god da dolazi iz Rusije uvek se komentariše na vrlo kritičan način i nažalost, ova situacija sa vakcinom nije nešto drugačija. Ništa drugo nismo ni očekivali - kazao je portparol ambasade Rusije Dmitri Maltsev.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Na pitanje hoće li se vakcinisatii kada ode u Rusiju, Maltsev je odgovorio: "Da, sigurno".

- S obzirom da je kćer našeg predsednika učestvovala na testiranju, i naš ministar zdravstva će sad uzeti vakcinu, ja tu ne vidim problem. To ću uraditi čim stignem u Rusiju - kazao je ruski diplomata.

Podsetimo, informacija da su Rusi razvili vakcinu protiv korona virusa dočekana je "na nož" u Hrvatsko.  Najdalje je otišao hrvatski molekularni biolog Ivan Ðikić ocenio je za pronalazak vakcine rekao da je pre medijski spin nego realnost.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ruski diplomata u Hrvatskoj: Iza priča o vakcini stoji ljubomora

Izvor: Vostok.rs, 13.Avg.2020, 11:11

U Ambasadi Rusije u Zagrebu smatraju da iza svih priča u vezi s ruskom vakcinom za koronavirus stoji ljubomora. "Zadnjih godina što god da dolazi iz Rusije uvijek se komentariše na vrlo kritičan način i nažalost, ova situacija sa vakcinom nije nešto drugačija. Ništa drugo nismo ni očekivali",...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.