RUSKA VOJSKA SPREMNA NA SVE! Situacija se drastično pogoršala u Avganistanu, ništa nije isključeno! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2021, 16:07

RUSKA VOJSKA SPREMNA NA SVE! Situacija se drastično pogoršala u Avganistanu, ništa nije isključeno! (VIDEO)

Održane su velike vojne vežbe ODKB-a u Tadzikistanu kao odgovor na situaciju u Avganistanu

Masovne vežbe "Borbeno bratstvo 2021" snaga Organizacije ugovora o kolektivnoj bezbednosti (ODKB), koje su završene u Tadžikistanu blizu granice sa Avganistanom, odgovor su na pogoršanje situacije u Avganistanu, izjavio je danas komandant ruskog Centralnog vojnog okruga general-pukovnik Aleksandar Lapin.

- Masovne vežbe sa kolektivnim operativnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << snagama ODKB koje su završene u Tadžikistanu bile su glavni odgovor na veliko pogoršanje situacije u Avganistanu - rekao je Lapin na ceremoniji zatvaranja vežbi, preneo je TAS S.

Prema njegovim rečima, vežbe su održane da bi se države ODKB zaštitile od bilo kakve teroristicke pretnje.

- Iskustvo stečeno na vežbama poslužiće kao pouzdana garancija ispunjavanja zadataka u realnom borbenom okruženju - istakao je Lapin.

Vesti o dešavanjima u Avganistanu možete pročitati OVDE.

Više o domaćem i stranom naoružanju možete pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.