RUSI ZAPUŠILI USTA AMERIMA: Ne mešamo se u izbore, to su vaše PARANOIČNE izjave

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2020, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RUSI ZAPUŠILI USTA AMERIMA: "Ne mešamo se u izbore, to su vaše PARANOIČNE izjave"

Nema veze sa istinom.

Kremlj je danas saopštio da su navodi američkih obaveštajnih službi da se Rusija meša u predizbornu kampanju 2020. godine i da pokušava da poveća šanse za ponovni izbor predsednika Donalda Trampa lažni i rezultat paranoje.

- Ovo su više paranoične najave koje će se, na našu žalost, umnožavati kako se budemo približavali (američkim) izborima - rekao je novinarima portparol Kremlja, Dmitrij Peskov, preneo je Rojters.

- Oni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nemaju nikakve veze sa istinom - istakao je Peskov.

Američki obaveštajni zvaničnici rekli su poslanicima prošle sedmice da se Rusija meša u izbornu kampanju 2020. godine sa ciljem da se baci sumnja na integritet glasanja i pruži podrška ponovnom izboru predsednika Donalda Trampa, izjavila je danas osoba upoznata sa slučajem.

Osoba koja je govorila pod uslovom da ostane anonimna zbog osetljivosti pitanja, navela je da su Trampovi republikanski saveznici u Odboru za obaveštajnu službu u Predstavničkom domu koji je pod kontrolom demokrata, doveli u pitanje procenu zvaničnika Kancelarije za nacionalnu obaveštajnu službu prošlog četvrtka.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.