RUS NA FRONTU SA JERMENIMA: Snimio prizore od kojih podilazi jeza, sad zna kako im je! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2020, 11:01

RUS NA FRONTU SA JERMENIMA: Snimio prizore od kojih podilazi jeza, sad zna kako im je! (VIDEO)

Objavljen novi snimak turskog drona koji su oborile jermenske snage

Novinska agencija "ANNA News" objavila je snimke koji pokazuju turski dron koji je oboren iznad regije Karabah.

Prema novinskoj agenciji "ANNA News", jermenske jedinice PVO oborile su jurišni dron "Bajraktar" ​​TB2 turske proizvodnje, koji su azerbejdžanske snage koristile za napad na region Karabah.

Izveštaj kaže da su jermenske snage koristile sistem protivvazdušne odbrane >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Igla" ruske proizvodnje za obaranje neprijateljskih bespilotnih letelica pre nego što je dron uspeo da pogodi njihove položaje u Karabahu.

Kao što je prikazano u video snimku, ostaci oborene bespilotne letelice ukazuju da se radi o turskom oružju "Bajraktar" ​​TB2, koji su azerbejdžanske snage u više navrata koristile u poslednje tri nedelje.

Pored obaranja bespilotne letelice turske proizvodnje, jermensko Ministarstvo odbrane objavile su vest o uništenju još tri bespilotne letelice (UAV), uključujući bespilotnu letelicu "Harop" izraelske proizvodnje.

Od obnavljanja neprijateljstava u regiji Karabah 27. septembra, azerbejdžanska vojska koristila je mnoštvo dronova za napad na jermenske snage i napredovanje svojih trupa na ovoj spornoj teritoriji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.