RTS bez obrazloženja posle 19 godina prestao da emituje magazin TV Mreža

Izvor: Beta, 30.Sep.2019, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RTS bez obrazloženja posle 19 godina prestao da emituje magazin TV Mreža

RTS je posle 19 godina odlučio da više ne emituje magazin TV Mreža na svojim kanalima, potvrdio je za televiziju N1 direktor Produkcijske grupe Mreža Vladimir Milić.Razlozi za ovakvu odluku RTS-a nisu saopšteni, a to je učinjeno "bez objašnjenja i obrazloženja", navodi se u saopštenju PG "Mreža" dostavljenom toj televiziji.Ta produkcijska grupa je podsetila da je saradnja sa RTS-om ugovarana na konkursima koji su raspisivani jednom godišnje.Angažovanje nezavisnih produkcija trebalo je da obezbedi bogatstvo programa, ideja, pogleda i informacija, ocenila je PG Mreža."Zato i čudi što je u vreme velike rasprave o ulozi medija u predizbornoj kampanji RTS odlučio da sa programa skine emisiju koja je negovala profesionalnost i afirmisala demokratske institucije i ljudska prava", dodali su.PG Mreža je proizvela 930 emisija u periodu posle petooktobarskih promena do danas."Verujemo da ova brzopleta i politički motivisana odluka može da se ispravi. Do tada, vidimo se na našem sajtu ili nekom drugom mestu", zaključuju u toj produkcijskoj grupi.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RTS bez obrazloženja posle 19 godina prestao da emituje magazin TV Mreža

Izvor: Radio 021, 30.Sep.2019

RTS je posle 19 godina odlučio da više ne emituje magazin TV Mreža na svojim kanalima, potvrdio je za televiziju N1 direktor Produkcijske grupe Mreža Vladimir Milić...Razlozi za ovakvu odluku RTS-a nisu saopšteni, a to je učinjeno "bez objašnjenja i obrazloženja", navodi se u saopštenju PG...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.