RTS: Djordje Milićević (SPS) teško povredjen u saobraćajnoj nesreći kod Valjeva

Izvor: Beta, 02.Nov.2018, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RTS: Djordje Milićević (SPS) teško povredjen u saobraćajnoj nesreći kod Valjeva

Poslanik Socijalističke partije Srbije (SPS) Djordje Milićević i njegov vozač teško su povredjeni jutros u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Valjeva, a Milićević je u teškom stanju i posle druge operacije u valjevskoj bolnici, javila je Radio-televizija Srbije (RTS).Po nezvaničnim informacijama RTS-a, Milićević ima više unutrašnjih povreda.U Valjevu je i državni sekretar Vladimir Djukić koji je rekao da Milićević danas neće biti prebačen na lečenje u Beograd.Nesreća se dogodila oko 5.00 na putu od Uba prema Valjevu, u mestu Murgaš, kada je službeni automobil SPS-a sleteo sa puta i udario u betonski stub.Vozač Dejan Jakovljević je polomio obe noge.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POSLE UDESA NA PUTU SLOVAC-UB: Poslanik SPS Đorđe Milićević operisan

Izvor: Večernje novosti, 02.Nov.2018

Narodni poslanik i član SPS Đorđe Milićević povređen je u petak ujutru u saobraćajnoj nesreći kod Valjeva i zbrinut je u valjevskoj bolnici Narodni poslanik i član Socijalističke partije SrbijeĐorđe Milićević (41) povređen je u petak ujutru u saobraćajnoj nesreći...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.